Celebrating ten years

Langworth - Sevenoaks

Our Langworth project began with a young family who wished for a completely bespoke, customisable kitchen. They came to the LEICHT Kitchens Design Centre in Battersea to begin their LEICHT journey, and with the help of our designers created a truly designer kitchen. 

Their unique kitchen consists of strategically placed Shuttered Units as seen in the CLASSIC-FS range in a Sand Grey, and Orlando units in Mountain Larch, with a metal bar handle. A quartz worktop with multi-coloured flecks brightens and uplifts.

The handles of this modern kitchen were chosen by the homeowner as they complimented the architecture of the home; the kitchen renovation, whilst very modern, was moulded to accentuate the traditional home features. The wide open space of the kitchen is made brighter and larger by the cool colours the homeowners chose for their kitchen.

The light blue glass splashback also compliments the space, and plays with the light coming from the window to illuminate the space around. 

The family also chose to have units made for the back wall of the kitchen for storage. This innovative idea did away with cumbersome cupboards, and united the space instead. 



Back to Projects